Fodbold nyheder

Eriksen forventes ude det meste af foråret

Af Jannich Jønch

Christian Eriksen kommer til at være ude i store dele af forårssæsonen og vil derfor også mangle i to landskampe.
Article image
Christian Eriksen måtte i lørdags forlade banen i det 57. minut af FA Cup-kampen mod Reading. Kort forinden var han blevet udsat for en voldsom tackling af Reading-angriberen, Andy Carroll, Eriksen prøvede at spille videre, men kort efter måtte han sinde, at han ikke kunne spille videre og var altså nødsaget til at udgå.


Senere på aftenen kom der en video frem, hvor man så Eriksen forlade Old Trafford på krykker, hvilket allerede der gav bange anelser om, at det kunne være en kraftig skade. Det melder klubben nu om på sin hjemmeside, at det desværre nok er.

- Mens undersøgelserne fortsætter, tyder de første vurderinger på, at Eriksen sandsynligvis vil være ude indtil slutningen af ​​april eller begyndelsen af ​​maj, skriver klubben på sin egen hjemmeside og fortsætter.

- Der er dog håb om, at Christian kan vende tilbage tids nok til at kunne spille en rolle i den afsluttende del af sæsonen.

Den sidste runde af Premier League skal først spilles 28. maj, mens en eventuelt finale i Europa League, som Manchester United også stadig er med i, først skal spilles 31. maj. Derudover vil han også misse de to landskampe mod Finland og Kasakhstan som spilles i slutningen af marts.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik