Noah Mørch Rysager

Ten Hag: United bør slå til inden deadline

Der er fire dage tilbage af transfervinduet, og de engelske klubber forsøger at finde handler for at styrke truppen i det tætte kapløb om topplaceringerne.
Erik Ten Hag har udtalt sig til Sky Sports om Manchester Uniteds bestræbelser på transfermarkedet, hvor man indtil nu har hentet målmand Jack Butland og angriber Wout Weghorst på lejeaftaler. Han opfordrer den engelske topklub til at slå til, hvis en mulighed byder sig.

- Hver eneste dag skal man blive bedre, så hvis der er mulighed for at forbedre sig, så skal man slå til. Det er min tilgang. Jeg leder og laver research. Jeg har ideer og har profiler, der kan forbedre truppen.

Manchester United er blevet sat i forbindelse med mange profiler i dette transfervindue, og den seneste er Marco Reus, der har kontraktudløb til sommer. Den røde Manchester-klub skal rykke hurtigt, hvis de skal have en handel over stregen, da vinduet lukker midnat mellem tirsdag og onsdag, og det lader altså til, at Ten Hag gerne ser tilgange til klubben, før det er for sent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER