Anders Mathiasen

Brøndby-angriber roser nyindkøb: Han er virkelig, virkelig god

Den nye Brøndby-spiller får rosende ord med på vejen
I januar hentede Brøndby IF den unge Håkon Evjen i AZ Alkmaar, og Brøndby-angriber Ohi Omoijuanfo kender godt til Evjen fra deres tid sammen i Eliteserien.

- Det år jeg vandt guld med Molde i Eliteserien, der kom han og Bodø/Glimt på andenpladsen, og han blev årets spiller i Norge i den sæson.

- Han var virkelig, virkelig god, så jeg kender godt spilleren Håkon, men som person kender jeg ham ikke så godt endda, men vi har fået en virkelig god fodboldspiller.

- Jeg blev overrasket, da han kom hertil, selvom jeg godt vidste, at der var en forbindelse mellem ham og klubben.

- Da jeg hørte, han skiftede hertil, så var jeg virkelig positiv, for jeg har set ham i Norge, og jeg har også set lidt til ham i Holland, og jeg ved, det er en god spiller, som vi får ind.

- Han kommer til at bidrage med en masse, og vi ser virkeligt stærke ud nu. Vi har fået et godt hold på plads, så nu skal vi få det hele til at køre sammen, fortæller Ohi Omoijuanfo til bold.dk og andre fremmødte medier.

Fredag scorede Håkon Evjen også sit første uofficielle mål for Brøndby, da han scorede i træningskampen mod svenske Elfsborg. Håkon Evjen har fået kontrakt frem til 2027 i Brøndby.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER