Andreas Wohlers-Herbert

Tredobbelt Champions League-vinder kan være på vej til Premier League

Oprykkerne fra Nottingham Forest skulle angiveligt være interesserede i at leje den tidligere Real Madrid målmand Keylor Navas i PSG.
Den købeglade ledelse hos Nottingham Forest er stadig på jagt efter forstærkninger til truppen, og de har nu kastet blikket mod en vaskeægte verdensstjerne, nemlig costaricaneren Keylor Navas. Den dekorerede målmand har måtte tilbringe det meste af denne sæson på bænken, da han ikke er lykkedes med at slå den italienske landsholdskeeper Gianluigi Donnarumma af holdet.

Derfor føler Nottingham Forest nu, at de har en chance for at tiltrække Keylor Navas på en lejeaftale, der vil vare resten af sæsonen. Fabrizio Romano melder, at målmanden selv skulle være åben overfor skiftet, da han angiveligt skulle være meget interesseret i at prøve sig af i Premier League.

Det er dog ikke udelukkende hans beslutning, og PSG´s ledelse skulle da også være meget i tvivl om, hvorvidt de vil sende deres fremragende reserve væk fra klubben. PSG´s manager Christophe Galtier fortæller dog også, at de er nødt til at tage hensyn til, hvad Keylor Navas ønsker:

- Vi bliver nødt til at lytte til, hvad Keylor Navas tænker omkring sin fremtid, men vi har på nuværende tidspunkt ikke truffet en beslutning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER