Fodbold nyheder

England: FA Cup
FT
1 - 0
(0 - 0)
Manchester C
Arsenal
N. Aké (64)

I aften får vi en smagsprøve på kampen om det engelske mesterskab

Af Andreas Wohlers-Herbert

I aften møder Manchester City og Arsenal hinanden på Etihad Stadium i den traditionsrige pokalturnering FA Cup.
Article image
Denne sæsons Premier League ser ud til at blive en direkte dyst mellem Manchester City og Arsenal, og i aften venter klubbernes første indbyrdes møde i denne sæson. De to topklubber brager sammen i FA Cuppen på Manchester Citys hjemmebane Etihad Stadium, og der er lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri af en fodboldkamp.


De to klubber er i denne sæson tæt forbundet, da Arsenals manager, Mikel Arteta, tidligere har siddet som assistenttræner under Pep Guardiola. Desuden hentede førerholdet fra London også to spillere i Manchester City i sommer, nemlig brasilianeren Gabriel Jesus og den ukrainske Oleksandr Zinchenko, der begge har været store profiler for ”The Gunners” siden skiftet fra Manchester.

Manchester Citys vej til denne runde af FA Cuppen gik igennem Chelsea, som de med største selvfølgelighed slog 4-0, hvorimod Arsenals vej var mere overskuelig, da de mødte League 1 holdet Oxford, som de sikkert slog 3-0. I Premier League ligger Arsenal og Manchester City lige nu på første og andenpladsen, og titelfavoritterne fra Arsenal har fem point ned til forfølgerne fra Manchester.

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik