Fodbold nyheder

Arsenal-legende blev drillet af holdkammerater

Af Stefan Tonim Nielsen

Sol Campbell skiftede i 2001 fra Tottenham Hotspurs til Arsenal i et skifte, der chokerede ligaen og dets fans.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sol Campbell skiftede i 2001 Tottenham-trøjen ud med en Arsenal-trøje efter næsten et årti i den hvide trøje. Skiftet chokerede ligaen, fansene og medierne. Tilsyneladende chokerede skiftet også Arsenal-holdet, da tidligere manager Arséne Wenger nu har fortalt om overraskende scener i Arsenal-lejren efter skiftet.


Ifølge Arséne Wenger blev spilleren nemlig buhet af sine holdkammerater, da spilleren skiftede til klubben. Dette fortæller den tidligere træner til det tyske medie, 11 Freunde. Ifølge Wenger oplevede Campbell mange problemer under skiftet, herunder problemer med frit at befinde sig i Londons gader i frygt for hadske kommentarer og tilråb fra Tottenham-fans.

Faktisk går træneren så langt som at erklære, at hvis han kunne gøre det om, havde han nok ikke lavet handlen på baggrund af efterfølgende oplevelser, som Campbell skulle igennem.

- Set i bakspejlet er jeg ikke sikker på, at jeg ville gennemføre handlen i dag, når man tænker på de ting, han skulle igennem efterfølgende, udtalte Arséne Wenger sig til det tyske medier.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik