Stefan Tonim Nielsen

Mand tiltalt for racisme undskylder overfor Ivan Toney

Ivan Toney delte for nyligt et billede af en besked, stjernen havde modtaget på sociale medier med racistiske bemærkninger.

I England har en sag udspillet sig, hvor Ivan Toney delte billeder af en samtale fra sociale medier, da en engelsk mand havde skrevet racistiske bemærkninger til Brentford-angriberen. Eftefølgende blev politiet i Blyth involveret hvilket har ført til en retssag for manden bag. Personen bag beskederne hedder Antonio Neill og sendte beskederne til den engelske angriber i oktober, efter Brentford vandt 2-0 over Brighton. En kamp hvor Ivan Toney endte med at score to mål.

I skrivende stund finder retssagen sted i England, hvor manden har indrømmet sine gerninger og har tilbudt Ivan Toney en undskyldning. I retssagen sagde Antonio Neill således:

- Jeg vil sige undskyld for alt, som jeg har sagt til Ivan. Jeg er frastødt og skammer mig over det. Jeg vil gerne være en bedre person.

Ivan Toney har endnu ikke udtalt sig om sagen eller gerningsmandens undskyldning, imens Antonio Neill er blevet dømt i retten i Newcastle for en ikke-relaterbar voldssag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER