Andreas Wohlers-Herbert

Premier League-legende overtager trænerjob i kriseramt bundklub

Forest Green Rovers, der ligger sidst i den tredjebedste engelske række, får ny mand i spidsen i form af den tidligere Everton- og Newcastle-spiller Duncan Ferguson.
Den skotske tidligere angriber overtager roret i Forest Green Rovers, der i den grad har brug for en saltvandsindsprøjtning. Klubben ligger nemlig på nuværende tidspunkt til nedrykning i League 1, og Forest Green er uden sejre i de seneste syv ligakampe.

Duncan Ferguson har ikke meget trænererfaring i bagagen, faktisk har han aldrig besiddet en permanent managerstilling. Han har dog to gange trådt til som midlertidig manager i hans tidligere klub Everton. Første gang var i 2019, hvor han overtog efter Marco Silva. Ligeledes trådte han til efter, efter at Everton havde fyret Rafael Benitez i 2022.

Duncan Ferguson spillede i den bedste engelske række fra 1995 til 2006, og han var i sin tid som spiller kendt som en hård hund, der ikke var bange for at gå til den på banen. Den barske angriber nåede desuden også syv landskampe for det skotske landshold.

Det skal blive interessant at se, om han tager sin aggressive spillestil med sig ind i jobbet som manager, og om han kan få vendt den synkende skude, der er Forest Green.