Niklas Gerster

Lars Søndergaard melder sit landsholdsstop

63-årige Lars Søndergaard er fortid på det danske A-landshold for kvinder.
- Jeg har haft en fantastisk tid, og det har været en stor ære at repræsentere Danmark. Det er en vemodig beslutning, og det er altid svært at finde det rette tidspunkt til at sætte punktum. Jeg stopper, fordi det føles naturligt, og fordi det giver mig en frihed efter VM til at overveje mine næste skridt - og jeg ser ikke et bedre tidspunkt at slutte af end efter et VM.

Sådan lyder det fra den nu afgående landstræner Lars Søndergaard ifølge et opslag på kvindelandsholdets Instagram-profil. Lars Søndergaard blev landstræner for kvindelandsholdet i 2017, men nu stopper han således efter sommerens VM-slutrunde.

Søndergaard førte landsholdet til VM via en formidabel kvalifikation, hvor holdet gjorde rent bord i deres pulje. Men efter VM er det slut for Søndergaard, som tidligere har trænet en række danske klubber på herresiden i form af AaB, Viborg og Sønderjyske.

Derudover har han også haft sit trænervirke i forskellige roller i en række østrigske klubber - Red Bull Salzburg, Austria Wien, Wacker Tirol Inssbruck og Grazer AK.

Hvad bringer fremtiden mon efter landsholdstiden for Søndergaard? Og hvem bør afløse ham på Kvindelandsholdet?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER