Niklas Gerster

Torsdagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter. Hakim Ziyech rygtes igen væk fra Chelsea, og så har Everton streget et navn fra listen over mulige nye managere.
Chelsea er klar til at droppe deres interesse i Evertons talentfulde kantspiller Anthony Gordon. Det samme gælder tilsyneladende for Newcastle, som ikke ønsker at ende i en budkrig omkring den engelske U21-landsholdsspiller. (Northern Echo)

21-årige Gordon har desuden ikke været til træning hos ”The Toffees” de sidste par dage, men det skyldes ikke, at han har indgivet en transferanmodning. (Sky Sports)

Newcastle kigger nu på alternativer til kantposition, da de ikke er villige til at betale de 506 millioner kroner, som Everton forlanger for Gordon. I stedet vil Newcastle nu forsøge at hente den kreative højrekant Hakim Ziyech i Chelsea. (Telegraph)

Everton er dog angiveligt også interesserede i 29-årige Ziyech, og de vil overveje at gå efter marokkaneren, hvis Gordon skulle forlade dem. (Sky Sports)

Wolves’ midtbanespiller Matheus Nunes er eftertragtet i Premier League-storklubberne. Liverpool har haft ham på radaren et stykke tid, men nu har Chelsea også meldt sig ind i konkurrencen omkring den 24-årige portugiser. (Telegraph)

Chelsea har nu intensiveret deres interesse i Evertons 21-årige belgiske midtbanespiller Amadou Onana. De anser ham som et alternativ til positionen, nu hvor det tyder på, at de hverken køber 22-årige Enzo Fernandez fra Benfica eller 21-årige Moises Caicedo fra Brighton. (Times)

Evertons forhandlinger med den argentinske manager Marcelo Bielsa er havnet i en blindgyde. Merseyside-mandskabet overvejer derfor i stedet den tidligere Southampton-manager Ralph Hassenhüttl som en mulig overtager af det ledige trænersæde. (Independent)

Southampton har fået accepteret et bud på den engelske offensive back James Bree. 25-årige Bree spiller aktuelt hos Championship-mandskabet Luton Town. (Athletic)

Crystal Palace overvejer at aflægge et bud på den 23-årige ghanesiske angriber Antoine Semenyo fra Championship-klubben Bristol City. (John Percy)

Brightons højreback Tariq Lamptey kan måske snart være fortid. Den franske storklub Lyon er iblandt bejlerne til den 22-årige ghaneser. (Fabrizio Romano)

Sporting Lissabon har desuden også henvendt sig til Brighton i forhold til muligheden for at hente Lamptey. (Athletic)