Fodbold nyheder

Kimpembe ikke tilfreds med PSGs kommunikation

Af Jannich Jønch

PSG glemte at fortælle forsvarsspilleren, at han ikke længere er viceanfører og han opdagede det derfor først selv, da han læste det i medierne.
Article image
Ritzau-Scanpix
Da Paris Saint-Germain den anden aften slog Pays de Cassel med hele 7-0 i den franske pokalturnering, var det Kylian Mbappé der var anfører. Det skyldtes først og fremmest, at det normale førstevalg, Marquinhos, sad på bænken og, at andetvalget, Presnel Kimpembe, slet ikke var med i truppen. Men efter kampen fortalte PSG-træneren, Christophe Galtier, at Kimpembe ikke er andetvalg længere, skriver flere medier herunder Mirror ifølge B.T.


Angiveligt noget som den franske forsvarsspiller, der kommer fra PSGs eget akademi, ikke var blevet orienteret om.

- I løbet af de sidste mange timer har jeg kunnet høre og læse mange ting om mig selv. Jeg ønsker derfor at gøre tingene klart for at undgå at sprede falske oplysninger om mig, skriver Kimpembe angiveligt i en Instagram-story ifølge mediet og fortsætter.

- Jeg blev ikke gjort opmærksom på denne beslutning, det er helt og aldeles løgn. Når det er sagt, vil jeg altid respektere klubbens beslutninger.

Desværre har franskmanden det seneste stykke tid døjet med en skade som også holdt ham ude af VM-truppen, hvilket også er årsag til, at han kun har været i aktion 11 gange i indeværende sæson. Kimpembe har kontrakt med PSG til sommeren 2024.

Mere om Presnel Kimpembe

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik