Fodbold nyheder

Sønderjyske forstærker i jagten på at vende tilbage til Superligaen

Af Jannich Jønch

En ny angriber skulle angiveligt være på vej til Sønderjyske, selvom han er fra en lavere division, har han dog vist, at han sagtens kan lave mål.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den tidligere Superliga-klub, Sønderjyske, der i øjeblikket befinder sig på sjettepladsen i 1. division hele ti point efter førerholdet, Vejle Boldklub, er langt fra tilfredse med den nuværende situation. Selvom man har lavet 32 mål, som er tredjemest i 1. division kun overgået af Vejle Boldklub og Hvidovre IF, ja, så ligger man ikke med helt i toppen.

Det vil man angiveligt nu gøre noget ved. For ifølge Der Nordschleswiger har Sønderjyske nemlig udset sig en ny angriber, der allerede skulle være på vej hjem til Danmark for at bestå et lægetjek. De har fundet ham øverst på topscorerlisten i 2. division, hvor Søren Andreasen til daglig tørner ud for Aarhus Fremad.

I indeværende sæson har Søren Andreasen scoret 13 mål og lavet seks assists i 14 ligakampe for Aarhus Fremad. Derudover har han også vist sig dygtig nok til det niveau som Sønderjyske spiller på, da han i pokalturneringen både har scoret mod 1. divisionsklubben, Fremad Amager, og selveste Brøndby IF da Aarhus Fremad slog begge klubber ud af turneringen i foråret.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik