Fodbold nyheder

CV udelukker ikke salg af midtbaneprofil

Af Niklas Gerster

Er vejene mon ved at skilles imellem Anis Ben Slimane og Brøndby IF? Få betragtningerne på situation fra Brøndbys fodbolddirektør her.
Article image
Ritzau-Scanpix
- Anis er en fin spiller, og han har gjort fine fremskridt her. Enten skal han se, om han kan forlænge sin aftale i Brøndby, eller også skal han videre på et tidspunkt.


Sådan lyder perspektiverne på Brøndbys 21-årige midtbaneprofil Anis Ben Slimane fra Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen ifølge bold.dk. Dermed udelukkes hverken det ene eller det andet omkring, hvor fremtiden ligger efter januar-transfervinduet for en af Brøndbys aktuelt varmeste navne.

Ifølge informationerne fra bold.dk skulle der i øjeblikket være interesse for Slimane fra udenlandske klubber, og der er angiveligt tale om den tyrkiske storklub Galatasaray samt en unavngiven fransk klub. Carsten V. Jensen udtaler i den forbindelse, at det er en del af klubbens strategi at sælge, hvis tilbuddet er det rette:

- Det her med at lave gode transfers ud, det er en del af butikken og en del af forretningen. Det er det også fortsat. Anis er et bud på en spiller, der godt kunne lige noget til derude. Vi må se.

Slimane fik gylden international erfaring, da han spillede VM for Tunesien for et par måneder siden. Erfaring som utvivlsomt må have øget interessen på klubbens dynamiske midtbanespiller.

Bliver Slimane mon den næste i rækken efter, at klubben med stor succes har solgt andre unge egenudviklede talenter såsom Morten Frendrup og Jesper Lindstrøm? Og er Slimane mon allerede flyveklar, eller bør han vente lidt med at tage det næste karriereskridt?

Mere om Anis Ben Slimane

Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik