Louis Andersen

Superliga-profil fór vild i en skov!

På en løbetur sammen med klubbens fysiske træner kom Silkeborg IF-profilen Sebastian Jørgensen ud på noget af er vildspor.
Når en spiller kommer tilbage fra en skade, er der altid en periode, hvor man tester, hvor langt spilleren er kommet i sin genoptræning. Det samme gælder for Silkeborg IF-spilleren Sebastian Jørgensen. Efter en mindre skade i foden var den unge offensivspiller i sidste uge i gang med at teste formen af sammen med klubbens fysiske træner på en løbetur, der dog udviklede sig meget usædvanligt, det fortæller han selv til Midtjyllands Avis:

- Det er en længere historie, men vi fór vild ude i en skov, og det endte med, at vi løb 18 kilometer. Det tog en time og 35 minutter, og det gik op og ned, så jeg var pænt færdig efter den tur. Men jeg brokker mig ikke over løb i opstarten. Det skal også til, siger Sebastian Jørgensen.

Foruden Sebastian Jørgensen er Søren Tengstedt også på vej tilbage efter en mindre skade. Klubben håber på at have begge spillere klar til den 19. februar, hvor de hjemme på Jysk Park tager imod FCK.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER