Louis Andersen

Medie: Everton ville erstatte Frank med Frank

Everton vil gerne have Thomas Frank til at blive ny manager på Goodison Park, men Brentford har afvist henvendelsen med det samme.
Igennem de seneste sæsoner har Thomas Frank med sikker hånd ført Brentford fra at være et sub-top-hold i Championship til at være et stabilt midterhold i Premier League. Dette har naturligvis givet en øgede interesse for den danske manager, og han har været sat i forbindelse med flere store klubber.

Nu melder Everton sig på banen af bejlere, efter at de har fyret deres, nu tidligere, manager Frank Lampard. Mediet Football Insider skriver, at Everton har henvendt sig til Brentford for at få muligheden for at snakke med Thomas Frank. Football Insider melder dog, at Brentford skulle have afvist henvendelsen, og at Thomas Frank ikke skulle være interesseret i jobbet hos Everton.

Thomas Frank og Brentford er inde i en rigtig god stime i Premier League, og de ligger lige nu på 8. pladsen. Thomas Frank har været i Brentford siden 2016, hvor han startede som assistent, og i oktober 2018 tog han skridtet op og blev manager for klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER