Fodbold nyheder

Liverpool og Chelsea vil hente Premier League-stjerne

Af Kent Christensen

West Ham United-midtbanespilleren, Declan Rice, er rygtet væk fra london-klubben i slutningen af sæsonen.
Article image
Chelsea og Liverpool havde som altid gode forudsætninger for endnu engang at skabe gode resultater og levere en acceptabel sæson i toppen af Premier League - forud for sæson 2022/23, men begge hold har på ingen måde formået at leve op til forventningerne. Chelsea er at finde på en tiendeplads i Premier League, mens Liverpool er placeret på en niendeplads.
Den blå london-klub, Chelsea, har allerede nu formået at agere målrettet i januar-transfervinduet, da de efterhånden har handlet for fire milliarder kroner, og de skulle efter sigende være klar til at spendere yderligere. Declan Rice, som til daglig spiller i West Ham United og har spillet flere flotte sæsoner for både West Ham, men også i den engelske landsholdstrøje, er nu rygtet til både Liverpool og Chelsea.
Declan Rice har dog et inderligt ønske om at kunne spille Champions League-fodbold, og da hverken Chelsea eller Liverpool har gode udsigter til Champions League-pladser til næste sæson, så bliver det spændende at se, om de kan få overtalt den velspillende 24-årige, Declan Rice.

Mere om Declan Rice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik