Kent Christensen

Top LaLiga-træner kan blive ny manager i Everton

Everton leder i øjeblikket efter en ny manager til klubben – efter at have taget afsked med Frank Lampard i går.
Everton har spillet en horribel sæson hidtil, hvor de ligger på en delt sidsteplads med Southampton – begge hold har 15 point efter 20 kampe og ligger i øjeblikket til nedrykning. Everton har ikke formået at vinde en eneste Premier League-kamp siden oktober, hvor de vandt 3-0 mod Crystal Palace.

Frank Lampard måtte i går se konsekvensen af de dårlige resultater, da han blev fyret, hvilket er anden gang i hans trænerkarriere, at det sker. Nu er den blå merseyside-klub ude efter en ny manager, og ifølge det spanske medie ’Marca’, så har Everton taget kontakt til en af de helt store LaLiga-trænere.

Marcelino Garcia Toral, som har vundet prisen som ’Den bedste LaLiga træner’ to gange – med henholdsvis Valencia i 2019 og Recreativo de Huelva i 2007, er blevet kontaktet af Everton, for at høre, hvorvidt der er interesse fra spanierens side. Marcelino har et flot træner-cv, da han har vundet Copa del Rey med Valencia, Supercuppen med Bilbao og kommet i to Copa del Rey-finaler med det baskiske hold.