Daniel Fisker

Thiago: Det handler ikke om top fire

Liverpool har ifølge Thiago Alcântara bragt sig i en situation, hvor ”The Reds” ikke må tænke Champions League i næste sæson.
I den forgangne sæson vandt Manchester City – med 93 point – Premier League-mesterskabet for næsen af Liverpool – med 92 point. I denne sæson er virkeligheden dog en anden for Anfield-klubben, som indtager en skuffende niendeplads i Premier League – efter tre kampe uden sejr.

Selvom Liverpool befinder sig i en tvivlsom position i Premier League, så er ”The Reds” fortsat aktuelle i Champions League, hvor Real Madrid venter i ottendedelsfinalerne, og i FA Cuppen, hvor Brighton venter i sekstendedelsfinalen.

- Vi er i en fantastisk position i FA Cuppen og i Champions League, udtaler Thiago Alcântara ifølge Liverpool Echo.

- Vi er ikke i den position, vi ønsker at være i, i Premier League, men vi er med.

- Vi befinder os nu i en virkelighed, hvor vi er nødt til at tage én kamp ad gangen. Vi er nødt til at tilføje de tre point, som vil hjælpe os med at komme så højt op som muligt. Vores mål er den næste kamp. Det handler ikke om at være i top fire – eller at komme i Europa League. Vi tænker kun på den næste kamp.

- Vi er nødt til at holde sammen som hold. Det er ikke kun i de dårlige øjeblikke – også i de gode øjeblikke.

- Afslutningen på sidste sæson påvirkede os selvfølgelig. Det handler ikke kun om det fysiske aspekt. Det handler også om det psykiske. Vi var så tæt på at vinde alting. Vi rørte ved det, men det forsvandt for øjnene af os.

- Jeg havde den bedste sæson i mit liv i den forgangne sæson. Denne sæson er ikke en af de bedste, men det betyder ikke noget. Det er en sæson, det er en udfordring. Jeg synes, at vi har stor kvalitet og fantastiske fyre til at løse det, og det gør vi.

Det næste punkt på Liverpools dagsorden er FA Cup-opgøret mod Brighton – som for godt og vel en uge siden besejrede ”The Reds” med 3-0 i Premier League – hvorefter Anfield-klubben genoptager Premier League med en kamp mod Wolverhampton.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER