Philip Dar

Rice har besluttet sig: Her vil han hen

Chelsea og Arsenal kæmper om West Ham-stjernens underskrift, men nu har englænderen besluttet sig.


Ifølge The Guardian, foretrækker Declan Rice at skifte til Arsenal fremfor Chelsea til sommer, da han ønsker at spille under Mikel Arteta.

Arsenal og Chelsea har allerede udkæmpet en krig på transfermarkedet denne vinter, da Arsenal længe lå i pole position i forhold til at hente Mykhailo Mudryk i Shakthar Donetsk, men Chelsea trumfede London-rivalerne i ellevte time og endte med kantspillerens underskift. Til sommer kan krigen så blusse op igen, da West Ham forventer at skulle gå af med deres midtbanestjerne, Declan Rice.

Rice var en del af Chelseas akademi før han skiftede til West Ham i en alder af 14 år og det virkede derfor sandsynligt, at han ville vende tilbage til den blå del af London, men nu ser Arsenal ud til at trække mest i Rice.

Udsigten til at spille under Mikel Arteta skulle angiveligt være tungen på vægtskålen for Rice, som også har Champions League-fodbold som et krav for sin nye klub. Rice bliver dog ikke billig at hente, da West Ham forventes at kræve mellem 600-800 millioner kroner.