Fodbold nyheder

Fabrizio Romano:
Arsenal har sikret sig endnu en transfer

Af Kent Christensen

Arsenal kunne for kort tid siden offentliggøre, at Leandro Trossard skifter fra Brighton til Arsenal for 230 millioner kroner, og ifølge transferjournalisten, Fabrizio Romano, skulle londonklubben allerede nu have sikret sig endnu en spiller.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal er i forrygende form, hvor de stadig ligger øverst i Premier League med 47 point efter 18 kampe. På trods af, at alt går som det skal i klubben, så er der intet, der tyder på, at klubben har tænkt sig at se udenom transfervinduet, da de allerede nu skulle have sikret sig to nye spillere.


Først var det Leandro Trossard fra Brighton, der kom til klubben, hvilket blev offentliggjort af klubben selv – tidligere på eftermiddagen. Ifølge den kendte og yderst troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, så skulle en aftale mellem den italienske Serie A-klub, Spezia, og Arsenal nu være faldet på plads.

Aftalen er en transfer, hvor den polske forsvarsspiller, Jakub Kiwior, tilslutter sig den storspillende londonklub. Og som Fabrizio Romano selv skriver på Twitter, så skulle Kiwior nu være på vej til London med sin agent for at gennemføre et lægetjek og derefter underskrive sin kontrakt, der vil ende i sommeren 2028.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik