England: Premier League
FT
3 - 2
(1 - 1)
Arsenal
Manchester U
E. Nketiah (24), B. Saka (53), E. Nketiah (90)
M. Rashford (17), L. Martínez (59)
Kent Christensen

Bukayo Saka roser Arsenal-fans

Arsenal har spillet en forrygende sæson, og alt tyder på, at de kan gå hele vejen i Premier League.
Det var ikke selvskrevet, at Arsenal skulle stå som favoritter til PL-titlen i år – før sæsonen startede, men det er trods alt en kendsgerning nu, da den røde londonklub efter 18 kampe stadig ligger i toppen af tabellen med 47 point efter 18 kampe.

Med en kamp mindre end Manchester City på andenpladsen, har Arsenal muligheden for at udbygge føringen i ligaen til ottepointsforspring, når på søndag skal møde Manchester United på Emirates Stadium. Begge hold er i fremragende form, men da de sidst mødtes på Old Trafford, var det United, der kom sejrrigt ud af opgøret – med en 3-1-sejr. Det bekymrer dog ikke den 21-årige offensivspiller, Bukayo Saka, som har fuld tiltro til, at fansene på Emirates kan gøre forskellen i søndagens opgør:

- Vi føler altid, at vi vil vinde, når vi spiller på Emirates Stadium – specielt, når vores fans støtter os på den måde, som de har gjort i denne sæson. Jeg kan huske en kamp, hvor vi var bagud med 1-0 – der støttede de os stadig. Det skete normalt ikke på Emirates. Jeg synes virkelig, at fansene har oppet sig i år og støttet os. Vi tror mere på os selv, og vi har fået flere gode spillere ind. Vi præsterer på et meget højt niveau lige nu.

Arsenal har ikke tabt en hjemmebanekamp i ni måneder i Premier League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER