Jannich Jønch

Conte vil have Højbjerg med til Italien

Italieneren er angiveligt så glad for sin danske spiller, at han vil have ham med videre.
Juventus’ træner er i øjeblikket italieneren, Massimiliano Allegri, men ifølge det italienske medie Calciomercatoweb kan han snart blive erstattet af en anden italiener, nemlig Antonio Conte, det skriver Tipsbladet. Allegri havde en svær start på sæsonen med Torino-klubben, hvor man blandt andet tabte på udebane 0-1 til nyoprykkerne fra Monza og kun blev treer i Champions League-gruppen, så man i foråret skal spille Europa League.

Efter gruppespillet i Champions League var færdigspillet, fik Allegri dog mere styr på resultaterne, indtil man i fredags tabte 1-5 ude til Napoli. Hvilket måske er årsag til, at Antonio Contes navn er blevet varmere omkring et muligt trænerskifte i klubben.

Hvis det skulle ske, at Antonio Conte ender i Juventus enten i den nærmeste fremtid eller til sommer når hans kontrakt med Tottenham udløber, ja så mener det italienske medie ifølge Tipsbladet, at Antonio Conte meget gerne vil have Pierre-Emile Højbjerg med fra Tottenham af. Mediet beretter dog også om, at Tottenham vil kræve godt 300 millioner kroner for Højbjerg, der har kontrakt med London-klubben frem til sommeren 2025.

Conte virker til at være glad for Højbjerg, der nærmest har været fast mand under italieneren og videre skyldes det også, at hvis Conte kommer til at sidde i trænersædet i Juventus, skulle han ikke være interesseret i at forlænge med Adrien Rabiot, der har kontraktudløb til sommer, lyder det fra Calciomercatoweb ifølge Tipsbladet.

Antonio Conte har før stået i spidsen for Juventus, det gjorde han fra 2011 til 2014.