Jannich Jønch

Brentford-dansker udlånt igen

Det første lejeophold i sæsonen var ikke nogen succes for danskeren, så nu prøver man igen.
Mads Bech Sørensen var i efteråret udlejet til franske OGC Nice, men det fik man langt fra, det ud af man havde håbet på, da han ikke fik et eneste minuts spilletid. Derfor hentede man ham hjem før tid i starten af det nye år med hensigt på at leje ham ud igen.

- Mads havde et skuffende lån til Nice tidligere på sæsonen, og fordi han ikke spillede nogle minutter for dem, betyder det, at vi kan arrangere endnu et lån til ham i anden halvdel af sæsonen, udtalte Phil Giles, Brentfords fodbolddirektør, ifølge klubbens hjemmeside.

Nu bekræfter Brentford så på deres egen hjemmeside, at man har lejet ham ud til hollandske FC Groningen resten af sæsonen og samtidig har man udnyttet den option, der var i hans kontrakt for at forlænge hans kontrakt med Brentford frem til sommeren 2024.

- Vi besluttede at udnytte det ekstra år i hans kontrakt nu, så han har en vis sikkerhed for at kunne tage til Groningen, præstere godt og komme tilbage til os til sommer med en hel sæson i Brentford foran sig, siger Phil Giles til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Vi ønsker ham held og lykke i Holland og ser frem til at se ham til pre-season træning i juni.

FC Groningen ligger i øjeblikket på en 15. plads i den hollandske Æresdivision med 12 point efter 16 kampe. Bechs første optræden kan komme på søndag, når Groningen ude spiller mod Heerenveen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER