Jannich Jønch

Torsdagens engelske rygter

Thomas Tuchel kan være på vej tilbage til London, mens Arsenal vil gå efter Declan Rice til sommer. Her er torsdagens engelske rygter.
West Ham har budt på Aston Villas 30-årige engelske angriber, Danny Ings, med hensyn på at styrke deres offensive muligheder, da den nedrykningstruet klub kæmper med at lave mål. (Telegraph)

Arsenal vil ikke lave nogle panikkøb i januar efter de tabte kampen om den ukrainske wing, Mykhailo Mudryk, til Chelsea og er forberedt på at vente til sommer før de vil gå efter West Hams engelske midtbanespiller, Declan Rice. (Sun)

West Ham prøvede at hente den engelske forsvarsspiller, Harry Maguire, på et lån, men deres tilbud blev afvist af Manchester United-manageren, Erik ten Hag, som gerne vil beholde sin anfører på Old Trafford resten af sæsonen. (Mail)

Den tidligere Chelsea-manager, Thomas Tuchel, er klar til at vende tilbage til manager rollen og vil være interesseret i at overtage Tottenham, hvis Antonio Conte forlader London-klubben. (Standard)

Everton er fristet til at erstatte deres manager, Frank Lampard, med deres tidligere manager, David Moyes, på trods af, at skottens position i West Ham er truet, da begge klubber er i Premier Leagues nedrykningsxone. (Sun)

David Moyes vil blive fyret hvis West Ham taber deres Premier League nedryknings-opgør mod Everton på London Stadium på lørdag. (Telegraph)

Tottenham har tilbudt deres 30-årige brasilianske angriber, Lucas Moura, hvis kontrakt med Tottenham udløber til sommer, til Everton. (Mail)

Manchester United har tilbudt den 18-årige argentiner, Alejandro Garnacho, et forbedret kontrakttilbud på grund interesse fra Real Madrid. (Independent)

Nottingham Forest er i forhandlinger med Newcastles newzealandske angriber, Chris Wood, om et lån med en købsoption. (Mail)

Chelsea og Manchester United er klar på at kæmpe med Tottenham om at hente Brentfords spanske målmand, David Raya, til sommer. (Telegraph)

Blackpool er indstillet på at hente den tidligere Ipswich-, Sunderland- og Wolverhampton-manager, Mick McCarthy, som deres nye manager efter de onsdag fyrede Michael Appleton. (Sun)