Fodbold nyheder

Stabæk lejer 22-årig angriber i AaB

Af Jonas Corap

Kasper Høgh skifter til Stabæk som i sidste sæson rykkede op i den bedste række i Norge.
Article image
Den 22-årige angriber Kasper Høgh er blevet lejet ud til Stabæk i Norge for resten af kalenderåret. Det oplyser AaB på deres officielle hjemmeside. Høgh kom til klubben for et år siden fra Hobro, men det er ikke blevet til den store succes i det nordjyske for angriberen, hvor det er blevet til tre mål i 21 kampe.


AaBs administrerende direktør og sportschef Thomas Bælum udtaler følgende:

- Om nogen havde Kasper et uheldigt efterår, men han kom tilbage efter sin hovedskade og nåede at bidrage i fire kampe for os.

Han oplyser samtidig, at Stabæk har en købsoption i lejeaftalen:

- Det er håbet, at Kasper med skiftet til Stabæk kan opnå kontinuerlig spilletid og udvikle sig yderligere, og så tager vi en evaluering i slutningen af året, hvor Stabæk også har en købsoption.

Kasper Høgh ser frem til skiftet til det norske-mandskab:


- At komme til Stabæk er en god mulighed for mig både sportsligt og personligt. Jeg kan mærke, at klubben meget gerne vil mig, og det virker til at være en varm klub med meget imødekommende og flinke mennesker. Så jeg håber, at jeg kan få en masse spilletid, fortsætte min udvikling og fortsat mærke en stor glæde ved at spille fodbold.

Skiftet kommer ikke som den store overraskelse, da AaB i går hentede en gammel kending hjem i form af Nicklas Helenius som forventes at spille en stor rolle i angrebet for Aalborg-klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik