Jannich Jønch

Onsdagens engelske rygter

Der er stor interesse om Chelseas Conor Gallagher og West Ham overvejer at låne centerback i Manchester United. Her er onsdagens engelske rygter.
West Ham overvejer at hente den engelske centerback, Harry Maguire, på et lån fra Manchester United. (Mirror)

Manchester United-wingeren, Alejandro Garnacho, har stadig ikke skrevet under på en ny aftale, da argentinerens repræsentanter vil have mere, end de 170.000 kroner om ugen de er blevet tilbudt. Både Real Madrid og Juventus følger med i situationen omkring den 18-årige argentiner, hvis kontrakt løber indtil 2024 med en option på et-års forlængelse. (Independent)

Liverpool har gjort Borussia Dortmunds engelske midtbanespiller, Jude Bellingham, og Wolverhamptons portugisiske midtbanespiller, Matheus Nunes, til deres primære transfermål denne sommer. (Mail)

Barcelona har en stor interesse i at hente den tyske midtbanespiller, Ilkay Gundogan, på en fri transfer til sommer når hans kontrakt med Manchester City udløber. (Telegraph)

Chelsea følger med i Brighton-angriberen, Leandro Trossards, fremtid, som er blevet rygtet til Arsenal og Tottenham, men ‘The Seagulls’ vil ikke acceptere mindre end 212 millioner kroner for den belgiske landsholdsspiller. (Mirror)

Crystal Palace er interesseret i at hente Chelseas midtbanespiller, Conor Gallagher, tilbage til klubben, da den 22-årige engelske landsholdsspiller imponerede på sit lejeophold hos ‘The Eagles’ i sidste sæson. (Sky Sports)

Nottingham Forest, Southampton, Everton og Newcastle har også forhørt sig om Gallagher, selvom midtbanespilleren ikke har nogen interesse i at forlade Chelsea, da han stadig bliver udtaget til førsteholdet. (Mail)

Nottingham Forest overvejer at hente Newcastles newzealandske angriber, Chris Wood. (Football Insider)

Den tyske målmand, Loris Karius, forventes at forlænge sin aftale med Newcastle efter januar, da forhandlingerne er i gang mellem de to parter. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER