H. Elliot (13)
Jonas Corap

Liverpool spillede sig videre i FA Cuppen efter returopgør imod Wolves

Liverpool sikrede sig videre avancement i FA Cuppen, hvor Brighton venter i næste runde.
Da Wolverhampton på hjemmebane tog imod Liverpool på Molineax Stadium i returkampen i FA Cuppen så var der lagt op til spænding, efter de to mandskaber spillede 2-2 på Anfield Road i et medrivende opgør. Til kampen valgte Liverpool at spare på flere spillere som Mohamed Salah, Andrew Robertson og Allison, som alle sad på bænken til opgøret.

I første halvleg sad Liverpool på det meste af spillet, hvor Wolves ikke for alvor fik gang i spillet. Det var derfor ikke overraskende Liverpool som kunne bringe sig i front, efter et fremragende langskud fra Harvey Elliott efter 13 minutters spil, hvor han snød Jose Sa som stod langt ude fra sit mål. I resten af halvlegen var Liverpool i cruise control og de kunne gå til halvleg med en føring på 1-0.

I anden halvleg spillede Wolves væsentligt bedre, og de begyndte nu at udgøre en større trussel imod Liverpool-defensiven dog var deres slutprodukt ikke skarpt nok. Liverpool havde ikke meget at komme med i anden halvleg, hvor de hverken skabte de store chancer samtidig med, at Wolves havde det meste af boldbesiddelsen. Wolves formåede ikke at få hul på bylden dermed sluttede kampen 1-0 til Liverpool.

Med resultatet spillede Liverpool sig videre til 16.dels-finalerne, hvor Brighton venter på American Express Community Stadium. Dermed får Liverpool muligheden for at revanchere weekendens pinlige 3-0 nederlag.