Fodbold nyheder

Officielt:
Helenius vender hjem til AaB

Af Jonas Corap

Nicklas Helenius' skifte til AaB er blevet færdiggjort, og det bliver spændende at se, om han kan hjælpe klubben i kampen om overlevelse i Superligaen.
Article image
Ritzau-Scanpix
AaB har valgt at forstærke sig oppe foran med sidste sæsons Superliga-topscorer Nicklas Helenius fra Silkeborg. Nicklas Helenius som startede sin professionelle karriere i klubben har af flere omgange spillet der. AaBs sportsdirektør Thomas Bælum siger om handlen:


- Nicklas’ tal taler for sig selv, men udover en tilbagevenden af en notorisk målscorer og en AaB-dreng, der kender vores kultur, så får vi en voksen mand hjem til vores trup, en spiller der i denne sæson og indtil i dag har været anfører i Silkeborg IF.

- Således er vores forventning, at Nicklas fra dag et indtræder som en lederskikkelse både på og uden for banen, og at han med sine mål og sin rolle som opspilsstation og assistmager kan blive en udslagsgivende figur både for sig selv og for sine medspillere.

31-årige Helenius er også begejstret for skiftet tilbage til barndomsklubben:

- Jeg vil gerne takke både Silkeborg og Kent Nielsen for to fantastiske år sammen. Det er dog ingen hemmelighed, at mit hjerte primært er i AaB, og at jeg et eller andet sted altid har drømt om at vende tilbage på et tidspunkt, hvilket blev understreget, da jeg sidste år scorede hattrick for Silkeborg på Aalborg Portland Park, og hvor AaB-fansene klappede mig ud af banen. Det var en fantastisk følelse og bekræftede mig i, at jeg gerne ville slutte ordentligt af i AaB, hvis muligheden opstod, og det er jeg glad for, at jeg har fået muligheden for nu.
Helenius som har optrådt to gange på A-landsholdet har også tidligere spillet for klubber som Aston Villa, OB og AGF.


Mere om Nicklas Helenius

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik