Daniel Fisker

Ronaldo underskrev ikke hemmelig Juventus-aftale

En advokat har tilsyneladende nægtet, at Cristiano Ronaldo skulle have underskrevet en hemmelig betalingsaftale med Juventus.
Club Financial Control Body, der kan beskrives som UEFA’s økonomiske vagthund, er i øjeblikket i gang med at kulegrave Juventus’ økonomi, og det er efter sigende en aftale, som blev indgået mellem ”Den Gamle Dame” og Cristiano Ronaldo i sommeren 2021 – umiddelbart før Ronaldos afsked efter tre år i klubben.

Der har svirret rygter om, at Ronaldo har underskrevet en aftale, som giver den portugisiske superstjerne ret til godt og vel 140 millioner kroner – til gengæld for en lønnedgang. Denne aftale undersøges – blandt andet – som et brud på Financial Fair Play-reglerne.

Nu har en advokat, som ifølge Football Italia står Ronaldo nær, afvist, at Ronaldo skulle have sat sin underskrift på den omtalte aftale. Advokaten afviser dog ikke, at aftalen eksisterer – tværtimod – mens advokaten også leverer ananas i egen juice.

- Den private kontrakt eksisterer, men Ronaldo underskrev den aldrig. Det var kun Juventus, som underskrev kontrakten, udtaler advokaten ifølge Football Italia.

- Fordi han blev godt rådgivet.

Cristiano Ronaldo nåede at spille 134 kampe i løbet af de tre år, som den nu 37-årige superstjerne tilbragte i Juventus, hvilket resulterede i 101 mål og 22 kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER