Fodbold nyheder

Ronaldo underskrev ikke hemmelig Juventus-aftale

Af Daniel Fisker

En advokat har tilsyneladende nægtet, at Cristiano Ronaldo skulle have underskrevet en hemmelig betalingsaftale med Juventus.
Article image
Club Financial Control Body, der kan beskrives som UEFA’s økonomiske vagthund, er i øjeblikket i gang med at kulegrave Juventus’ økonomi, og det er efter sigende en aftale, som blev indgået mellem ”Den Gamle Dame” og Cristiano Ronaldo i sommeren 2021 – umiddelbart før Ronaldos afsked efter tre år i klubben.


Der har svirret rygter om, at Ronaldo har underskrevet en aftale, som giver den portugisiske superstjerne ret til godt og vel 140 millioner kroner – til gengæld for en lønnedgang. Denne aftale undersøges – blandt andet – som et brud på Financial Fair Play-reglerne.

Nu har en advokat, som ifølge Football Italia står Ronaldo nær, afvist, at Ronaldo skulle have sat sin underskrift på den omtalte aftale. Advokaten afviser dog ikke, at aftalen eksisterer – tværtimod – mens advokaten også leverer ananas i egen juice.

- Den private kontrakt eksisterer, men Ronaldo underskrev den aldrig. Det var kun Juventus, som underskrev kontrakten, udtaler advokaten ifølge Football Italia.

- Fordi han blev godt rådgivet.

Cristiano Ronaldo nåede at spille 134 kampe i løbet af de tre år, som den nu 37-årige superstjerne tilbragte i Juventus, hvilket resulterede i 101 mål og 22 kampe.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik