England: Premier League
FT
1 - 0
(0 - 0)
Newcastle
Fulham
A. Isak (89)
X A. Mitrović (69)
Philip Dar

Howe før Fulham: Det omvendte opgør var sæsondefinerende for os

To af sæsonens mest solide mandskaber står overfor hinanden søndag, når Newcastle tager imod Fulham.

Søndag tager Newcastle hjemme imod Fulham, og det omvendte opgør havde stor betydning for Newcastle, da de slog Fulham med 1-4 og fik den første sejr i hvad der efterfølgende er blevet til 11 ligakampe i træk uden nederlag for Eddie Howe og co.

Eddie Howe, hvis mandskab blot havde vundet én ud af syv ligakampe indtil da, udtaler:

- Det var en stor kamp for os, når vi ser tilbage på den nu. Den var sæsondefinerende for os, fordi vi kom ind til den med gode præstationer, men uden sejre. Vi følte, at vi havde brug for en sejr hurtigst muligt for at vende den gode følelse og positivitet til point, og den dag var vi bare rigtig gode, sagde Eddie Howe forud for søndagens opgør ifølge Independent.

Newcastle-manageren har også stor respekt for søndagens modstander, som torsdag cementerede deres plads i toppen af tabellen med en hjemmesejr over Chelsea, og Howe er også godt klar over deres styrke.

- De er i rigtig god form. Marco har gjort et rigtig godt stykke arbejde med holdet. Jeg er meget imponeret med deres spillestil, da de får resultaterne ved at spille rigtig god fodbold, siger Howe, som også skal forholde sig til den serbiske angriber, Alesandar Mitrovic, som sad ude med karantæne mod Chelsea i midtugen.

- Han har haft en strålende sæson. Han har en unik styrke, som nogle gange er umulige at stoppe, som f.eks. udspark fra målmanden op til hans robuste råstyrke. Det er op til os at forsvare os bedst muligt, siger Howe.

Opgøret mellem Fulham og Newcastle fløjtes i gang søndag klokken 15.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER