Fodbold nyheder

Manchester United-transfermål gnider sig allerede i hænderne

Af Daniel Fisker

Manchester United har tilsyneladende tænkt sig at rykke på AS Monaco-forsvarsprofilen Alex Disasi.
Article image
Axel Disasi har udviklet sig til en afgørende profil for AS Monaco, siden han gjorde sit indtog i det sydfranske fyrstedømme i sommeren 2020, hvor ”Les Monégasques” betalte 97 millioner kroner for ham. Den nu 24-årige midtstopper har siden spillet 106 kampe, scoret ni mål og leveret fire assists, men det er meget muligt, at Disasi snart kan være fortid i Monaco.


Transferrygterne har på det seneste sendt Disasi til Manchester United, og Tuttomercatoweb mener nu at vide, at der er noget om Manchester United-snakken. Transferhistoriens hovedperson gnider sig efter sigende allerede i hænderne over muligheden for en fremtid i Manchester United.

Det italienske medie mener desuden at vide, at ”The Red Devils” i øjeblikket forsøger at rykke på Disasi, som derfor kan blive Manchester United-spiller allerede i denne måned. Det er dog muligt, at en tidligere handel gør et salg af Disasi problematisk for AS Monaco.

”Les Monégasques” har i denne måned solgt Benoît Badashile til Chelsea for 295 millioner kroner, og han har sammen med Disasi udgjort rygraden af AS Monacos centrale forsvar, og det vil uden tvivl være et hårdt slag for den sydfranske klub at give slip på begge midtstoppere i startelleveren i løbet af samme måned.

Allerede i sommerens transfervindue var Disasi et varmt navn på rygtebørsen, og her blev den franske forsvarsprofil udstyret med et prisskilt på godt og vel 370 millioner kroner, hvilket altså kan være et pejlemærke for, hvor meget AS Monaco vil forlange for Disasi i denne måned.

Mere om Axel Disasi

Mere om Monaco

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik