Kent Christensen

Joško Gvardiol udnævner drømmeklub

Den 20-årige kroat, Joško Gvardiol, spillede et fremragende VM, og flere europæiske storklubber er nu på jagt efter en transferaftale.
Forsvarsspillertalentet, Joško Gvardiol, var helt klart en af de mest iøjnefaldende spillere hos det kroatiske landshold, der endnu engang viste kvalitet og effektivitet til en VM-slutrunde, hvor de i denne omgang besejrede Marokko i bronzekampen og dermed tilkæmpede sig tredjepladsen ved VM i Qatar.

De solide defensive præstationer og det flotte bronzekampsmål har gjort, at flere europæiske klubber nu har vist interesse i at hente spilleren. Her er der specielt tale om Real Madrid, Manchester City og Chelsea, der alle er hungrende efter at hente forsvarsspillertalentet fra RB Leipzig.

På trods af transferinteresse fra de tre succesrige klubber, så er der dog en anden klub som Joško Gvardiol ser som værende sin egen drømmeklub, da han i et interview med det spanske medie ’Marca’ afslører dette:

- Min drømmeklub? Det vil helt sikkert være Liverpool. Jeg plejede at se mange af deres kampe med min far, da jeg var barn. Vi fulgte alle deres sæsoner tæt. Det er en klub, der stadig har en plads i mit hjerte.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER