Kent Christensen

Succestræner fortsætter i landsholdsfodbold

Den franske landsholdstræner, Didier Deschamps, fortsætter i spidsen for Frankrig.
Den erfarne landstræner, Didier Deschamps, kan i dag glæde sig over at have fået sin kontrakt forlænget hos det franske landshold – helt frem til 2026, hvor der om sommeren skal afholdes VM. Netop VM, er noget som den franske landstræner har et godt kendskab til, da han i 2018 var med til at vinde den allerhelligste og mest prestigefyldte turnering i fodbold.

Didier Deschamps kontrakt som landstræner hos det franske landshold udløb egentlig efter VM, og med et ultratæt finalenederlag mod Argentina, var der længe tvivl om fremtiden for landstræneren. To finaler i træk til et VM er dog alt andet lige en succespræstation, og nu kan Didier Deschamps se frem til at dirigere de franske stjerner til den kommende EM-kvalifikation.

Og da kontrakten først udløber i 2026, så er der også gode chancer for, at landstræneren kan stå i spidsen for det franske landshold til endnu et VM, der bliver afholdt samme år som kontrakten udløber. Didier Deschamps udtaler sig også i stolte og positive vendinger om kontraktforlængelsen:

- Jeg vil meddele noget, der for mig er en stor glæde, og det er, at præsidenten har besluttet at forlænge min kontrakt til 2026. Det er vigtigt med tilliden til mig. Det er essentielt for det franske hold, hvis det skal fungere godt.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER