Anders Mathiasen

Rashford efter nyt mål: Jeg har aldrig været bedre

Marcus Rashford er i god form for tiden - måske sit livs form
Marcus Rashford har i den seneste tid været helt ustyrlig. Manchester United-angriberen har nemlig scoret i hele fem kampe i træk, efter han også kom på tavlen i fredagens FA Cup-sejr over Everton på 3-1.

Rashford er derfor kommet ind i en god stime med masser af mål, og selvtilliden er da også helt i top hos United-angriberen.

- Med hensyn til præstationer har jeg nok aldrig været bedre. Så jeg har det godt på banen, jeg kommer ind i de positioner og områder, hvor jeg kan score mål.

- Hvis jeg bliver ved med at skabe chancer, føler jeg, at jeg bliver ved med at score, udtaler Marcus Rashford ifølge BBC Sport.

Selv om han jubler over de mange mål, er der dog også noget andet, som han går efter, og det er titler. Rashford fortæller nemlig, at de går benhårdt efter et trofæ til United.

- Det er målet, det er derfor, vi gør det, vi gør, og det er derfor, vi arbejder så hårdt. Vi ønsker at være med i finalerne og de største kampe. I sidste ende ønsker vi at vinde et trofæ. Forhåbentlig får vi i denne sæson en chance for at gøre det.

Manchester United er fortsat med i Carabao Cuppen, FA Cuppen og Europa League, mens de i Premier League er ni point efter Arsenal på førstepladsen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER