Fodbold nyheder

Daley Blind måske på vej til Bayern

Af Jannich Jønch

Et chokskifte kan være på vej for den 32-årige hollænder.
Article image
Da den hollandske forsvarsspiller, Daley Blind, kort efter jul, fik revet sin kontrakt over med Ajax, var det de færreste, der havde regnet med, at den 32-årige tidligere Manchester United-spiller, ville blive kontaktet af de største klubber i Europa, trods han vil kunne tilgå klubberne gratis, da han er kontraktfri. På daværende tidspunkt lød de fleste rygter på, at belgiske Royal Antwerp var de største bejlere, til at hente hollænderen.


Men nu skulle det altså angiveligt være Bayern München der er på jagt efter Daley Blind, skriver Bild. Blind spillede fuld tid i Hollands tre gruppekampe ved VM, og også i ottendedelsfinalen, hvor han tilmed scorede i sejren over USA, blev det til fuld tid. Det blev dog kun til en god time i mod Argentina i kvartfinalen, som også blev endestationen for Holland, eftersom Argentina endte med at vinde det hele.

Dermed er det altså en mand i spillemæssig form, som både kan spille i midterforsvaret og på venstreback, som Bayern er på jagt efter. Hvilket også skyldes, at de må undvære Lucas Hernandez, der kom slemt til skade i Frankrigs første kamp ved VM, og forventes ude resten af sæsonen.

Bild beretter, at der er tale om en kontrakt, der løber resten af sæsonen, med en option på forlængelse af et år mere. Blind skulle allerede være på vej mod det sydtyske, for et lægetjek og videre forhandling.

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik