Daniel Solving

Her er fem spillere med kontraktudløb til sommer!

Her finder du en lite over fem af de bedste spillere med kontraktudløb til sommer.
Januar-transfervinduet er sparket i gang, og her er en liste over de bedste spillere, der ifølge Transfermarkt kan ende med at skifte klub, såfremt deres kontrakt ikke forlænges.

1. Først på listen finder vi Karim Benzema. Angriberens kontrakt udløber i sommeren 2023, dog forventes det ikke, at franskmanden kommer til at skifte klub. Der er ikke nogle klubber der er blevet meldt interesserede, og alt tyder på at han bliver i Madrid-klubben.

2. Den næste på listen er forsvarsklippen Milan Skriniar, der har kontraktudløb til sommer. Inter-spilleren har gennem de seneste sæsoner været fast mand for Milano-klubben. Hans grund-niveau har været imponerende, og det har vækket interessen hos flere Premier League-klubber. Her nævnes de to rivaler, Arsenal og Chelsea, som bejlere til forsvarsspileren. Inter har endnu ikke indledt forhandlinger om en mulig kontraktforlængelse.

3. Youri Tielemans er den tredje på listen. Belgieren og Leicester har ikke fået en drømmestart på sæsonen, hvor de befinder sig på 13. pladsen. Belgieren har været en af de helt store profiler gennem længere tid for Leicester, og derfor er et skifte til en større adresse ikke et utænkeligt scenarie. Blandt mulige bejelre bliver Newcastle, Juventus, Arsenal og Liverpool nævnt.

4. Den fjerde på listen er N'Golo Kanté, der særligt huskes for hans præstationer i Leicester-tiden, hvor de sensationelt vandt mesterskabet foran de store klubber. Chelsea-spilleren har konraktudløb til sommer, og i medierne har snakken været meget blandet. Han er i en længere periode blevet rygtet væk, men for nylig gik rygterne på, at Chelsea alligevel skulle være interesseret i at forlænge med den 31-årige franskmand.

5. Den femte og sidste på listen er stortalentet Youssoufa Moukoko. Dortmund-spilleren har haft sin opvækst i klubben, hvor han bankede kasser ind i ungdomsårene. Dog er det først i denne sæson, at han for alvor har fået hul på bylden. Moukoko har lavet seks mål i 14 Bundesliga-kampe. Snakken har gået på, at han er opsat efter at forlænge, men første henvendelse fra Dortmund vedrørende et kontrakt-tilbud blev afvist. Moukoko har også interesse fra andre klubber, hvor Chelsea, Manchester United og FC Barcelona er blevet nævnt.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER