Jonas Corap

Lukaku: Henry er Belgiens næste landstræner

29-årige Romelu Lukaku lægger ikke skjul på, hvem han ønsker som Belgiens nye landstræner.
Den nu tidligere belgiske landstræner Roberto Martinez trak sig fra sin post, efter Belgien meget skuffende måtte forlade VM efter gruppespillet. Thierry Henry var hans assistent både til VM i Qatar og til VM i Rusland i 2018, og Romelu Lukaku mener, at han er den perfekte afløser for Martinez som landstræner, hvor han til Sky Italia fortæller følgende:

- For mig er Thierry Henry Belgiens næste landstræner. Der er ingen tvivl. Jeg siger det åbent, han er den nye landstræner. Han har alle spillernes respekt, og han har vundet alt. Han ved, hvordan man træner. Han ved, hvad der skal til for at nå hertil.

- Han kender holdet, ligaen og staben. For mig er han den ideelle træner for landsholdet. Hvis det ikke bliver ham så ved jeg ikke hvem det bliver. Jeg synes ikke Belgien skal starte helt forfra.

Lukaku indrømmede, at den såkaldte ’gyldne generation’ fra Belgien havde fejlet, men han mener ikke Henry bærer skylden for dette:

- Indtil videre har denne generation ikke formået at vinde, men vi bliver nødt til at fortsætte jagten. Han (Henry) ønsker at vinde, og jeg tror ikke, at fodboldforbundet henter en træner der vil ændre alt og starte helt fra bunden. Det er ikke det værd.

Lukaku indrømmede også, at han ønsker at gøre sin lejeaftale med Inter permanent. Hans næste kamp med Inter bliver mod Napoli d. 4. januar.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER