Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Mandagens engelske rygter

Nyt år, nyt transfervindue, ny uge, ny dag, nye rygter.
Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong har ændret sin holdning til Manchester United, og vil gerne slutte sig til Ten Hags mandskab til sommer. (Fichajes)

Chelsea har indgået en aftale med Monaco om at købe den franske forsvarsspiller Benoit Badiashile. (The Athletic)

Manchester United og Chelsea kan meget vel ende i en budkrig for at købe Inters 26-årige hollandske forsvarsspiller Denzel Dumfries. (Express)

Den 21-årige Shakhtar Donetsk-kant Mykhailo Mudryk har aftalt de personlige vilkår på plads om en femårig kontrakt med Arsenal. (Sport Arena)

Chelsea planlægger yderligere samtaler med Benfica om den 21-årige midtbanespiller Enzo Fernandez, efter at have startet en offensiv jagt på verdensmesteren. (Metro)

Manchester United holder øje med udviklingen mellem Borussia Mönchengladbach og den franske angriber Marcus Thuram, hvor den 25-årige står uden kontrakt til sommer. (Daily Mail)

Arsenal kan muligvis få lov at hente Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans, da Leicester har afgivet et bud på en mulig erstatning - nemlig 22-årige Azzedine Ounahi som spiller for Angers og det marokkanske landshold. (Express)

Manchester United kan være på udkig efter en ny målmand i januar, efter at Newcastle United tilbagekaldte den slovakiske keeper Martin Dubravka fra sit lejeophold. (Mirror)

Arsenal har udløst en klausul om at forlænge den engelske kantspiller Bukayo Sakas kontrakt med et år, mens man diskuterer en længere aftale med den 21-årige stjerne.(Mail)

Norwich vil holde samtaler med den tidligere Huddersfield-boss David Wagner, da man har intensiveret jagten på Dean Smiths afløser.(Telegraph)

Leeds United er interesseret i Southampton-angriberen Che Adams, og den 26-årige skotte ville overveje at skifte til Elland Road. (Give Me Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER