Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her følger årets sidste transferrygter fra det engelske. Chelsea kigger på varm midtbanespiller, og så er der aktivitet hos Newcastle, Wolves, Aston Villa og Southampton.
Article image
Ritzau-Scanpix
Hvis Benfica-profilen Enzo Fernandez’ skifte til Chelsea skulle gå i vasken, vil ”The Blues” i stedet fortsætte med at jagte et alternativ til positionen, og her er det Fernandez’ 24-årige landsmand Alexis Mac Allister fra Brighton, som er anden prioritet. (The Times)


Newcastle er blevet sat stærkt i forbindelse med det blot 19-årige talent Maximo Perrone fra den argentinske klub Velez Sarsfield, men det tyder dog på, at de bliver overgået af en anden rig Premier League-klub – Manchester City. (Team Talk)

31-årige Raul Jimenez kan måske være fortid i Wolves til januar, hvis klubben lykkedes med at købe en anden angriber. (Daily Mail)

Aston Villa er interesserede i den tidligere Everton- og Watford-angriber Gerard Deolofeu, som i øjeblikket tørner ud for Serie A-mandskabet Udinese. (90 min)

Wolves jagter Viktor Gyokeres fra Coventry City. Den 24-årige svenske angribers manager Mark Robins fastslår dog, at han ikke skal nogen steder. (Birmingham Live)

Southampton har set sig varme på den 23-årige nigerianske angriber Terem Moffi fra Lorient. (Southern Daily Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik