England: Premier League
FT
2 - 1
(2 - 1)
Liverpool
Leicester
K. Dewsbury-Hall (4), W. Faes (38), W. Faes (45)
Anton Kirkegaard

Leicester scorede målene men Liverpool tog pointene

Det var 90 meget bizar minutter på Anfield.
Liverpool havde vundet deres forrige tre kampe. Leicester var blevet ydmyget 3-0 i deres forrige kam, men kampen startede med et brag, da Leicester bragte sig foran efter fire minutter. Dewsbury-Hall snød alle på Anfield, inklusiv Matip og Van Dijk. Den unge englænder havde en fin vending, også en sikker afslutning. 1-0 til Leicester.

Målet chokerede Liverpool som virkede rådvilde igennem det meste af første halvleg. I det 38 minut svingede Alexander-Arnold en forholdsvis harmløs aflevering ind i Leicesters felt. Bolden blev ramt skævt af Wout Faes som sendte bolden i eget net på spektakulær vis. Kort før pausen satte en smuk aflevering, Darwin Nunez i en god position. Nunez træffede stolpen og bolden ramte efterfølgende Faes som endnu engang lagde bolden i eget net.

Liverpool havde kontrol igennem det meste af anden halvleg, men de kunne ikke lukke kampen. Den sidste del af kampen bød ikke på meget underholdning. Liverpool var tilfredse med resultatet og Leicester manglede den sidste kvalitet.

Kampen ender 2-1 til Liverpool, som nu kun er et point efter Manchester United.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER