Fodbold nyheder

Manchester City vil hente back i Real Madrid

Af Christian Bang Jensen

Ifølge det spanske medie Defensa Central, er Manchester City interesserede i at hente den franske back Ferland Mendy, der ikke skulle være en del af den langsigtede plan i Real Madrid.
Article image
Ritzau-Scanpix
De forsvarende engelske mestre, Manchester City, er begyndt at kigge ind i januars transfervinduet og dets muligheder, og her skulle de angiveligt have fundet en interessant mulighed på venstreback.


Det spanske medie Defensa Central skriver i hvert fald, at den himmelblå klub vil forsøge at sikre sig den 27-årige franskmand Ferland Mendy, der har spillet i Real Madrid siden 2019. Kongeklubben skulle ifølge et andet spansk medie ”Fichajes”, der beskæftiger sig med transferjournalistisk, ikke være afvisende over for et salg af franskmanden, der kom til den spanske hovedstad fra Lyon.

Rygterne bliver yderligere forstærket, da det menes, at spanierne vil hente nye ansigter til forsvaret i den kommende tid, og at klubben i den forbindelse ikke nødvendigvis ser den 27-årige Ferland Mendy, som en langsigtet løsning.

Backen med ni landskampe og 11 kampe i La Liga i denne sæson har kontrakt med Real Madrid til sommeren 2025.

Mere om Ferland Mendy

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik