Fodbold nyheder

Byttehandel kan sende Grealish til Serie A

Af Philip Dar

Manchester City er interreseret i AC Milans Rafael Leao og er villige til af ofre den engelske stjerne i forsøget.
Article image
Jack Grealish har haft det svært siden sin ankomst til Manchester City og nu kan han være på vej ud af klubben. Ifølge Calciomeracto, overvejer City en byttehandel, som vil sikre de forsvarende engelske mestre den portugisiske kantspiller Rafael Leao fra AC Milan. Denne byttehandel sender altså Jack Grealish til den italienske klub.


Et af problemer ved handlen, er 27-årige Grealishs store lønseddel i City, hvor han tjener 2,5 millioner kroner om ugen.

23-årige Leao har været i god form for AC Milan det seneste år. I denne sæson, har han lavet syv mål og lagt op til ni mål i 20 kampe på tværs af alle turneringer. Denne god form tog han med til VM, hvor han scorede to mål på trods af en konstant rolle som indskifter.

Angriberens kontrakt udløber i sommeren 2024 og hans nuværende form har sat ham i forbindelse med flere store adresser. Grealish er derimod blevet kritiseret for mangel på mål og assists siden sit skifte til Etihad. Den tidligere Aston Villa-spiller har kun nettet syv gange og det ligner, at Guardiola er klar til at lade ham skifte, hvis Leao kan komme den anden vej

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik