Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens engelske rygter. Chelsea vil betale en stor frikøbsklausul, og jagter derudover en højreback. Desuden ser Arsenal ud til at nærme sig en aftale med stortalent.
Article image
Både Manchester United og Tottenham er i dialog med Rennes omkring deres angriber Martin Terrier. Den 25-årige franskmand blev prissat til omkring 286 millioner kroner sidste sommer. (Media Foot)


Chelsea har meddelt Benfica, at de er villige til at indløse den tårnhøje frikøbsklausul, som klubben har på Enzo Fernandez. Dermed skal ”The Blues” betale hele 884 millioner kroner for at sikre sig det blot 21-årige argentinske stortalent. (Sun)

Tottenham har afgivet et bud på 109 millioner kroner for FC Barcelonas ivorianske midtbanespiller Franck Kessie. (Onda Cero)

Chelsea vil hente forstærkning til højreback-positionen, hvor Reece James fortsat har skadesproblemer. London-mandskabet har i den forbindelse udset sig den 27-årige kroat Josip Juranovic fra Celtic. (Sky Sports)

Chelsea følger dog også den 26-årige højreback Denzel Dumfries fra Inter tæt, men den hollandske landsholdsprofil er også på radaren hos Manchester United. (La Gazetta dello Sport)

Newcastle har nu droppet interessen i Chelseas 31-årige defensive midtbanespiller Jorginho. (Football Insider)


Arsenal ser fortsat ud til at være storfavoritter til at købe det ukrainske stortalent Mykhailo Mudryk. Hans klub Shakhtar Donetsk vil dog have hele 743 millioner kroner for den 21-årige kantspiller. (Calciomercato)

Manchester United vil udskyde flere store handler til sommerens transfervindue, og forventer ikke at handle stort ind allerede til januar. (Sky Sports)

Newcastle-midtbanespilleren Jonjo Shelvey skal starte to kampe mere for at sikre sig en et-årig kontraktforlængelse, men det er svært for den 30-årige englænder, som har fået en lårskade, der holder ham ude i otte uger, og hans nuværende kontrakt udløber til sommer. (Mail)

Leeds United nærmer sig en aftale med RB Salzburg-anføreren Maximillian Wober. Everton er dog også interesserede i den 24-årige østrigske forsvarsspiller. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik