Daniel Solving

Vidste du om... Cody Gakpo

Den hollandske stjerne skiftede for nyligt til Liverpool.
Cody Gakpo er en af de mest lovende navne i europæisk fodbold. Til VM lavede han tre mål for Holland, og for hollandske PSV Eindhoven har han bidraget med massere mål og assists. Den anerkendte form har vækket Liverpools interesse, der for et par dage siden købte ham. Nu kan du lære den nye Liverpool-spiller lidt bedre at kende her.

- At Gakpo har afrikanske rødder. Hans mor er hollænder, og faren er født i Togo med ghanesiske rødder. Gakpo kunne altså have repræsenteret Togo, men valgte istedet Holland, hvor han fik sin debut i 2021.

- At han har kun spillet i én klub. Gakpo har kæmpet sig op gennem PSV Eindhovens akademi og har udviklet sig til en af, hvis ikke den største profil i Eresdevisen, som er den hollandske liga. Han står noteret for 159 kampe.

- At Gakpo kommer fra en familie, hvor alle har en atletisk baggrund. Gakpo har to brødre der ligesom ham selv spiller fodbold. Hans mor har været rugbyspiller, imens hans far ligesom sønnerne, har spillet fodbold. Hans far har også landskampe på cv´et.

- At Gakpo topper listen over flest mål-involveringer i 22-23 sæsonen for spillere i de europæiske ligaer. Han har lavet 13 mål og 17 assists fordelt ud på blot 24 kampe i indeværende sæson.

- At Gakpo blev lært op af ingen ringere end den hollandske legende Ruud van Nistelrooy. Siden han var 14 år, har van Nistelrooy hjulpet Gakpo med hans afslutninger og teknik.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER