Fodbold nyheder

Rygte: Vlahovic åben overfor skifte

Af Jonas Corap

Dusan Vlahovic er angiveligt ikke tilfreds med Allegris ledelse i Juventus, hvor succesen har været begrænset siden skiftet fra Fiorentina.
Article image
Efter Gabriel Jesus’ skade til VM har der floreret flere rygter som har kædet adskillige angribere til Arsenal. Juventus-angriber Dusan Vlahovic skulle ifølge journalisten Ben Jacobs, som overfor GIVEMESPORT siger, at spilleren er åben overfor et skifte:


- Vi ved, at Vlahovic har været på Arsenals radar siden januar, hvor spilleren i sidste ende skrev under med Juventus i stedet.

- Der er en fornemmelse fra flere kilder om, at grunden kan være den uafklarede sag i Juventus, hvor klubben bliver undersøgt for økonomisk svindel. Vigtigere end sagen er det, at Vlahovic angiveligt ikke er tilfreds med Allegris ledelse i klubben. Grundet dette skulle spilleren være klar til et skifte væk fra klubben. Samtidig skulle Juventus også være åbne for bud.

Et skifte til Arsenal kan være godt på kort sigt, men det kan blive problematisk i forhold til spilletiden, når Gabriel Jesus vender tilbage fra sin skade, da han har spillet en vigtig rolle i London-klubbens succes i denne sæson.


Mere om Dušan Vlahović

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik