Emil Sinkjær

Arsenals fem bedste januar-signings

Top-5 over de bedste januar-transfers Arsenal har gjort sig i Premier League-æraen.
5. Andrey Arshavin
Andrey Arshavin kom til Arsenal i 2009 for 125 millioner kroner, og noterede sig i sine første syv kampe for klubben med to mål og fem assists. I sin ottende kamp overskyggede den russiske landsholdsspiller så hele sin Arsenal-karriere med alle fire mål i en 4-4-kamp mod Liverpool på Anfield.


4. Nacho Monreal
Nacho Monreal skrev under med Arsenal på deadline day i januar 2013 og blev i de efterfølgende syv sæsoner en fanfavorit på Emirates. Monreal spillede over 250 kampe i det nordlige London og vandt tre FA Cups.


3. Emmanuel Adebayor
Emmanuel Adebayor plettede sit Arsenal-eftermæle, da han fremførte sin ikoniske jubelscene spillede i en kamp for Manchester City mod Arsenal. Men efter at være blevet hentet for kun 25 millioner kroner fra Monaco, blev Togo-landsholdsspilleren en af de mere kliniske angribere for Arsenal med 62 mål i 142 kampe.


2. Theo Walcott
Theo Walcott var en af Arsenals bedste indkøb til prisen nogensinde. Arsene Wengers hold skrev kontrakt med den dengang 16-årige for 77 millioner kroner i 2006. Kantspilleren forlod klubben 12 år senere, efter at have spillet 397 kampe, nettet 108 mål og vundet fire trofæer.


1. Pierre-Emerick Aubameyang
Pierre-Emerick Aubameyang kom til Arsenal fra Borussia Dortmund i januar 2018 og blev Premier League-topscorer i sin første fulde sæson for klubben. Gabon-landsholdsspilleren scorede 92 mål i 163 kampe for ”The Gunners”, herunder to mål der hjalp Arsenal i FA Cup-finalen i 2020 mod Chelsea. Aubameyang forlod Arsenal i januar 2022 efter at være blevet uvenner med manager Mikel Arteta, men efterlod klubben med den næstbedste mål pr. kamp statistik i klubbens Premier League-historie bag Thierry Henry.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER