Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Aston Villa er villige til at sælge den brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho til januar, blot et år efter den 30-årige kom til Villa Park. (Football Insider)


Liverpool kan ende med at måtte give op på en aftale med Borussia Dortmunds engelske midtbanespiller Jude Bellingham, da det har vist sig for kompliceret for dem at nå til enighed om en aftale med den 19-årige englænder. (AS)

Chelsea er favoritter til at hente den engelske midtbanespiller Declan Rice, da den 23-årige går ind i de sidste 18 måneder af sin West Ham-kontrakt. (Athletic)

Chelsea vil være nødsaget til at gøre RB Leipzigs forsvarsspiller, Josko Gvardiol, til den dyreste forsvarsspiller nogensinde, hvis de vil hente den kroatiske landsholdsspiller til januar. (Football London)

Chelsea arbejder også på en ny midtstopper til den venstre side af forsvaret og her er Monacos franske forsvarsspiller Benoit Badiashile den førende kandidat. (Athletic)

Liverpool og Tottenham er blandt de Premier League-klubber, som er klar til at tilbyde en kontrakt til Inters slovakiske midtstopper Milan Skriniar. (Teamtalk)


Tottenham modtager interesse i den spanske kantspiller, Bryan Gill og den senegalesiske midtbanespiller, Pape Sarr. (Relevo)

Tottenham har længe været interesseret i Adama Traore, men den nye Wolverhampton-boss Julen Lopetegui håber på, at den spanske kantspiller vil underskrive en ny kontrakt på Molineux, da hans nuværende aftale udløber næste sommer. (90min)

Leicester-manager Brendan Rodgers forventer ikke, at klubben sælger den engelske midtbanespiller James Maddison til januar. (90min)

Newcastle arbejder på at forlænge aftalen med den brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes af en værdi af 1,7 millioner kroner om ugen. (Football Insider)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik