Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Vi skyder juleaftensdag i gang med dugfriske transferrygter fra det engelske.
Article image
I Manchester City er man fast besluttet på at vinde kampen om Borussia Dortmunds stortalent Jude Bellingham. ”The Citizens” tror på, at den 19-årige midtbanespiller vil afvise en 750 millioner kroners transfer til Real Madrid eller Liverpool for at arbejde sammen med Pep Guardiola. (Sun)


Manchester United har taget hul på forhandlingerne med PSV Eindhovens VM-åbenbaring Cody Gakpo. (Mirror)

Manchester United tror på, at der endelig er en chance for at få fingrene i Frenkie de Jong, når sommertransfervinduet åbner, men ”The Red Devils” mistænker FC Barcelona for at forsøge at forhøje den 25-årige hollænders værdi ved at sige, at han ikke er til salg. (Sport)

Newcastle United er interesserede i Borussia Mönchengladbachs franske landsholdsangriber Marcus Thuram. (Times)

Arsenal fører kapløbet mod Manchester United om at få fingrene i João Félix fra Atlético Madrid på en lejeaftale, når januar-transfervinduet åbner. (Daily Record)

Leicester City-manageren Brendan Rodgers forventer, at klubben afviser ethvert januar-bud på profilen James Maddison. (Mail)


Paris Saint-Germain er interesserede i Manchester United-midtbanespilleren Fred – også selvom Old Trafford-klubben har udløst en klausul i brasilianerens kontrakt, som forlænger den med yderligere et år. (Sun)

Chelsea nærmer sig en aftale med Moldes 20-årige angriber David Datro Fofana og Vasco da Gamas 18-årige midtbanespiller Andrey Santos. (Standard)

DC United har indgået en mundtlig aftale om at hente Leeds Uniteds polske midtbanespiller Mateusz Klich til USA. (Mail)

Crystal Palace-direktøren Steve Parish har løftet sløret for, at klubben går efter lejeaftaler med nye spillere i januar-transfervinduet – fremfor at satse på at købe nye spillere. (Athletic)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik