Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Ivan Toney er anklaget for 262 overtrædelser

Ivan Toney er kommet i FA’s søgelys efter at være anklaget for overtrædelse af gambling-reglerne.
Ivan Toney er i øjeblikket anklaget for at bryde gambling-reglerne. Han blev oprindeligt anklaget for at have begået 232 overtrædelser, men er nu anklaget for ydeligere 30.

- Ivan Toney er blevet anklaget for forseelse i forbindelse med påståede overtrædelser af FA's gamblingsregler, siger FA’s talsmand ifølge SkySport.

- Ud over den tidligere anklage hævdes det, at Brentford FC-angriberen har overtrådt FA-regel E8 yderligere 30 gange mellem 14. marts 2017 og 18. februar 2019.

- Ivan Toney har indtil onsdag den 4. januar 2023 til at give et svar.


Hvad er Gambling-reglerne i fodbold?

Det er forbudt for alle Premier League spillere, ledere, trænere, klubmedarbejdere, direktører og licenserede agenter at gamble på fodboldkampe. Du må hverken gamble direkte eller indirekte. Du må hellere ikke videregive information som kan give andre en gambling-fordel.


Hvad er straffen for at bryde gambling-reglerne?

Et brud på på gambling-reglerne kan både resulterer i karantæner og bøder.

Kieran Trippier blev udelukket for alle fodboldaktiviteter i 10 uger og måtte betale 70,000 pund, efter at have fortalt en ven om sit skifte til Atletico Madrid.

Daniel Sturridge fik fire måneders karantæne og en bøde på 150.000 pund, efter at det blev afsløret, at han havde instrueret sin bror i at gamble på at han ville skifte til Sevilla i januar 2018.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER