Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Kent Christensen

Her følger tirsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Everton er tæt på at nå til kontrakt-enighed med den 21-årige engelske kantspiller, Anthony Gordon, for at afværge interessen fra Chelsea. (Telegraph)


Den franske midtbanespiller, N’Golo Kante, vil forsøge at skifte til Barcelona, når hans Chelsea-kontrakt udløber næste sommer. (Sport)

Napolis direktør, Cristiano Giuntoli, har afvist Newcastles chancer for at hente den 21-årige Georgiske angriber, Khvicha Kvaratskhelia. (Sport Express)

Tottenham overvejer den engelske Everton-målmand, Jordan Pickford, som en potentiel langtidserstatning for deres franske målmand, Hugo Lloris. (Football Insider)

Arsenal vil åbne forhandlinger med den 21-årige engelske angriber, Bukayo Saka, over en kontraktforlængelse i de kommende uger og måneder. (Caught Offside)

Arsenal og Leeds har tilsluttet sig ræset om at hente den brasilianske angriber, Matheus Cunha, da Atletico Madrid er klar til at sælge. (Goal)


Chelsea er sikre på, at de kan lukke handlen om at hente RB Leipzig- og Kroatien-forsvarsspilleren, Josko Gvardiol, på trods af at være bevidst om interesse fra rivaler. (90 min)

Everton-midtbanespiller, Alex Iwobi, vil underskrive en ny kontraktforlængelse med klubben efter at være nået til enighed med klubben. (Football Insider)

Chelsea er også i bås til at kunne hente Borussia Dortmunds 18-årige tyske angriber, Youssoufa Moukoko, til januar. (Give Me Sport)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik